Mobile Monday Srbija #8

Mobile Monday Srbija #8

Prošlog ponedeljka je u Beogradu održan osmi u nizu MobileMonday događaja u Srbiji, na kome je predstavljen Windows Phone platforma i NOKIA telefoni koji pokreću ovaj operativni sistem. Veliki broj entuzijasta i mobilnih profesionalaca koji su Mikser House u želji da čuju predavanja i iz prve ruke se upoznaju sa Windows Phone mobilnom platformom potrvđuje da je srpsko tržište veoma zainteresovano i prijemčivo za nove mobilne tehnologije.

Mobile Monday Srbija #6

Mobile Monday Srbija #6

U prostorijama Kulturnog Centra Grad u Beogradu, u ponedeljak 30. aprila, održan je šesti po redu MobileMonday događaj. Preko sto posetilaca propratilo je dešavanje, a imali su priliku da čuju tri predavanja o trendovima i razvoju aplikacija za mobilne uređaje. Takođe, Telenor je prisutnima na zabavan način predstavio novosti koje sprema za domaće tržište.

Mobile Monday Srbija #5

Mobile Monday Srbija #5

Peti po redu MobileMonday održao se juče u Kulturnom Centru Grad u Beogradu, a tema je bila mobilni marketing. Brojni entuzijasti i profesionalci okupili su se kako bi u tri predavanja čuli šta je to mobilni marketing i koji tipovi mobilnog marketinga zapravo postoje.

Mobile Monday #4

Mobile Monday #4

Četvrti Mobile Monday Srbija događaj održan je 12. septembra u Kulturnom Centru Grad, a više od 150 ljubitelja novih tehnologija slušalo je predavanja stručnjaka o najnovijim trendovima kada su u pitanju tablet uređaji.

Mobile Monday #3

Mobile Monday #3

Mobile Monday #2

Mobile Monday #2

Oko 150 ljubitelja mobilnih telekomunikacija okupilo se u ponedeljak 28. marta u Kulturnom centru Grad na Mobile Monday događaju čija je tema bila razvoj aplikacija za mobilne platforme.

Mobile Monday #1

Mobile Monday #1

Prvi domaći Mobile Monday događaj posetilo je više od 100 ljubitelja mobilnih uređaja i komunikacija koji su se družili u centru Leonardo.