Održan 14. Mobile Monday događaj u Srbiji – tri predavanja o Chatbotovima

Održan 14. Mobile Monday događaj u Srbiji – tri predavanja o Chatbotovima
Dejan Dimić, iz kompanije Telenor je dao pregled istorije komunikacije različitih vrsta, i posebno se fokusirao na aktuelne globalne primere upotrebe chatbotova. Pogledajte njegove slajdove, dosta korisnih informacija i statistike:
 

Chatbots - prilika koju ne bi trebalo da propustite from Mobile Monday Srbija
 
Milovan Jovičić, vlasnik firme Alpha Design je iskoristio vreme na bini da objasni način na koji se razvijaju Chatbotovi iz ugla korisničkog interfejsa. Jasno je da je ta vertikala dosta drugačija od klasičnog razvoja aplikacija ili sajtova, te ukoliko planirate da se upustite u kreiranje vašeg Chatbota, na Mikinim slajdovima ćete naći dosta dobrih ideja kako korisnicima servirati najprijatnije iskustvo i makar na trenutak ih zavarati da pričaju sa pravom osobom.
 

Dizajn Chatbotova - "Poruka u balonu" ili nešto više? from Mobile Monday Srbija
 
Slobodan Jovanović iz firme Cloud Horizon je pokrio tehnički deo priče vezan za Chatbotove – prisutnima je pokazao kako da praktično bez bilo kakvih finansijskih ulaganja mogu da kreiraju svoje Chatbotove za različite popularne servise, tipa Facebook messengera, Vibera, Skypea, Slacka. Detalji o Claudia Bot Builderu, kao i konkretni primeri koda i link ka gitu u slajdovima:
 

How to Build a Serverless Chatbot for $0? from Mobile Monday Srbija
 
Pokrovitelj Mobile Monday događaja u Srbiji je kompanija Telenor – koja 25. februara organizuje hakaton na kojem će se razvijati Chatbotovi.

Podeli sa prijateljima :)

Predloi predavanje ili predavaca