MobileMonday Srbija #4

12. septembra od 18h organizujemo MobileMonday #4 događaj u Srbiji. I dalje smo u KC Grad, i jedva čekamo da se okupimo nakon letnje pauze.

Ovoga puta u fokus stavljamo tablet uređaje – spremili smo vam tri predavanja koja će iz različitih uglova obrađivati ovu temu.

Zadovoljstvo nam je što će Michael-Jakob Reinartz (Director of Group Terminal Management & Partnering) iz Telekom Austrija grupe održati predavanje o globalnim i evropskim trendovima u korišćenju tablet uređaja, uz osvrt na situaciju u Srbiji i regionu. Ovo predavanje nam je omogućio Vip, koji je i glavni sponzor ovog MobileMonday događaja.

Predavanje će održati i Dragana Petković (Chief of Operations of Wiseman) koja će govoriti o aktuelnom stanju na rastućem tržištu tableta u Srbiji, ponudama operatora, potrebama korisnika i tome kako se i za šta koriste tableti u svetu i kod nas.

Drago nam je što ćemo imati priliku da ugostimo i Tomislava Cara (Infinum d.o.o.) iz Zagreba, koji će sa nama podeliti iskustva i specifičnosti razvoja softvera za tablet uređaje. Tomislav je jedan od organizatora MobileMonday Hrvatska, te verujemo da će druženje sa njim u neformalnom delu događaja doprineti razvoju saradnje naša dva tržišta.

Sponzor ovog MobileMonday događaja će biti Vip Mobile, te planirajte da vidite razne praktične primene njihove HSPA+ mreže tokom networking dela. Postojanje sponzora podrazumeva makar jedno besplatno piće, tako da računamo na dug i prijatan networking deo događaja.

 

 

Tradicionalno se zahvaljujemo i RNIDS-u koji nas već duže vreme podržava. Konačno smo obezbedili više nego pristojan pristup Internetu – za to se pobrinuo EUnet.

PRIJAVE

Prisustvovanje MobileMonday događajima je potpuno besplatno, molimo vas da se registrujete kako bismo mogli da planiramo broj stolica.

LOKACIJA

Kulturni Centar Grad, ulica Braće Krsmanović 4. Pogledajte mapu.

Vidimo se 12. septembra! :)

Podeli sa prijateljima :)

Predloi predavanje ili predavaca