Mobile Monday #9 - Sony Mobile i PSTech

Mobile Monday #9 - Sony Mobile i PSTech

Dragi prijatelji,

Zadovoljstvo nam je da vas pozovemo na deveti po redu MobileMonday događaj, na kome ćemo 27. januara, sa početkom u 18h u KC Gradu-u, predstaviti novitete na polju razvoja mobilnih aplikacija sa akcentom na Android platformu. Generalni pokrovitelj ovog događaja je kompanija PSTech a centralna tema ovog događaja je Sony Mobile i njihova strategija za osvajanje mobilnog tržišta.

Dokle se stiglo u ovome i kakvi su dalji planovi, eksuzivno će nam govoriti Velimir Karadžić, jedan od ključnih ljudi za razvoj android platforme u Sony-u. Iz ovog japanskog giganta, na deveti po redu MoMo, stiže i jedan od njihovih evanđelista, koji će sa posetiocima podeliti koje su to inovacije na polju softvera u planu za naredni period.

Za kraj, Vladimir Milošević i Aleksandar Ilić iz kompanije PSTech, koja je i generalni sponzor ovog događaja, održaće predavanje na temu razovja novih verzija operativnog sistema i šta se dešava u Sony Mobile nakon što Google objavi novu verziju Android platforme.

MoMo je već prepoznatljiv po neformalnom delu događaja, rezervisanom za upoznavanje i druženje. Ovog puta, osim SONY telefona, tableta i smart watch-a, sa kojima ćete imati priliku da se poigrate, pripremili smo i prikladne geeky poklone, pa planirajte da ostanete do kraja sa nama.

Organizatori MoMo Srbija događaja su SEE ICT i NIIT uz podršku RNIDS-a i ITTV-a kao medijskog pokrovitelja, a glavni sponzor MoMo #9 događaja je kompanija PSTech.

Vidimo se u KC Grad-u 27og u 18h!

Podeli sa prijateljima :)

Predloi predavanje ili predavaca