MobileMonday Srbija #3

Treći MobileMonday u Srbiji će se održati 16. maja 2011. godine od 18h, u Kulturnom Centru Grad u Beogradu. Već tradicionalno okupljamo profesionalce i entuzijaste iz oblasti telekomunikacija, sa posebnim naglaskom na informisanje i edukaciju o savremenim mobilnim tehnologijama, te druženju i networkingu.

UPDATE: Timovi koji će predstaviti svoje aplikacije

  • BookHotelsSerbia
  • Taksiko
  • Tražim gajbu
  • Sky Numbers
  • SMS obaveštenja

Ovog puta nam je u fokusu predstavljanje mobilnih aplikacija u okviru takmičenja MoMo #FTW, te će 5 timova imati priliku da predstavi svoje projekte i zadobije naklonost žirija i publike. Svaki tim će imati 5 minuta da predstavi svoju aplikaciju, a nakon toga će članovi žirija uputiti pitanja i izneti svoje komentare.

Imaćemo i jedno predavanje – Jovan Milićević Prokka će pričati o rezultatima istraživanja o korišćenju mobilnih telefona u Srbiji. Takvi podaci su vrlo interesantni programerima koji planiraju da razvijaju aplikacije za domaće tržište, budući da sadrže vredne informacije o navikama domaćih korisnika.

PRIJAVE

Prisustvovanje MobileMonday događajima je potpuno besplatno, molimo vas da se registrujete kako bismo mogli da planiramo broj stolica.

LOKACIJA

Kulturni Centar Grad, ulica Braće Krsmanović 4. Pogledajte mapu.

PISTUP INTERNETU

Ovo je verovatno poslednji MobileMonday događaj bez organizovanog pristupa Internetu. Postoje pomaci u smeru obezbeđivanja ozbiljne infrastrukture u KC Grad, tako da verujemo da će naredni događaji na toj lokaciji imati rešeno pitanje odličnog pristupa Internetu.

Vidimo se u ponedeljak :)

Podeli sa prijateljima :)

Predloi predavanje ili predavaca